Sydtrafik esbjerg kontakt

Har du glemt noget i bussen eller Flextrafik bilen – Sydtrafik

Har du glemt noget i bussen eller Flextrafik bilen

Kontakt os. Har du brug for at ringe eller skrive til os? Ring til os. Skriv til os. Har du et spørgsmål? Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Hvis du har glemt noget i bussen, skal du kontakte det busselskab, der kører busruten. Du finder navn og telefonnummer på køreplanen. Hvis du har glemt eller tabt noget i en flexbil, skal du ringe til Flextrafik på tlf. 76 608 608 – og taste 2.

Kontakt Sydtrafik og Flextrafik

Bybusser. Bybuskortet er ikke webtilgængeligt. Synshandicappede henvises til at kontakte Kundeservice på tlf. 7010 4410. Esbjerg Bybus Kort.

Ring eller skriv til Sydtrafik og Flextrafik. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig.

Køreplaner i Esbjerg Kommune – Sydtrafik

Køreplaner i Esbjerg Kommune

Kontakt. Ring til os. Skriv til os. Har du et spørgsmål? Vi sidder klar ved telefonerne til …

Køreplaner for Sydtrafiks busser i kommunen

Få hjælp til rejsekort på Borgerservice og biblioteker – Sydtrafik

Få hjælp til rejsekort på Borgerservice og biblioteker

You can call our customer service to get further information about buses, tickets, schedules and other topics. Sydtrafik Customer Service +45 70 10 44 10.

Hvis du har brug for personlig hjælp til at bestille et rejsekort eller pendlerkort – eller tanke op og ændre perioder, så har vi servicecentre i alle kommuner i vores område.

Contact us – Sydtrafik

Contact us

Kontakt. Ring til os. Skriv til os. Har du et spørgsmål? Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig …

Flextur er kollektiv trafik der kører på bestilling. – Sydtrafik

Flextur er kollektiv trafik der kører på bestilling.

Kontakt. Ring til os. Skriv til os. Har du et spørgsmål? Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig …

Alle kan benytte sig af Flextur. Det er kørsel fra adresse til adresse efter dit behov. Du kører sammen med andre og vognen kører måske en omvej for at hente dem.

Flexrute – Sydtrafik

Kørsel fra stoppested til stoppested.

Kontakt. Ring til os. Skriv til os. Har du et spørgsmål? Vi sidder klar ved telefonerne til …

Kollektiv trafik på bestilling – uden fast køreplan. Du kan blive kørt fra stoppested til stoppested inden for et afgrænset geografisk område. Du kører i mindre vogne og sammen med andre passagerer ligesom i bus og tog.

Køb din billet i Sydtrafik app

En enkeltbillet til Sydtrafiks busser kan købes kontant i bussen. Du kan også købe enkeltbillet på mobilen i Sydtrafiks app. … 6600 Vejen. Kontakt os.

Du kan købe enkeltbillet, pendlerkort og specialbillet på din mobil. Billetterne er gyldige i Sydtrafiks område. Enkeltbilletter og specialbilletter kan bruges i Sydtrafiks busser og Vestbanen. Pendlerkortet gælder i både Sydtrafiks busser samt Arrivas og DSBs tog.

Køb enkeltbillet i bussen – Sydtrafik

Køb enkeltbillet i bussen

Esbjerg Bybusser. Adresse: Kattegatvej 10 6705 Esbjerg Ø. Driftsleder : Mette Vandborg Telefon: 91 35 81 90. Hittegods: 91358190 (åbningstid 9-15 alle …

En enkeltbillet til Sydtrafiks busser kan købes kontant i bussen. Du kan også købe enkeltbillet på mobilen i Sydtrafiks app.

Sydtrafik – Tide – Tide Bus Danmark

Sydtrafik – Tide

Tide Bus Danmark er en af landets største busoperatører. Vi har omkring 1.200 medarbejdere, som hver dag knokler for at give danskerne gode rejseoplevelser.

Keywords: sydtrafik esbjerg kontakt, sydtrafik aabenraa kontakt