Slibekop beton jem og fix

Falke diamant slibeskive Ø125 mm t/sten og beton | jem & fix

Se blandt andet vores diamantskæreskive til skæring i fliser, keramik og marmor eller vores diamantskiver til beton, sten eller skifer.

Falke diamant slibeskive bruges på en vinkelsliber til slibning af beton, tegl og sten. Den har en diameter på 125 mm. Køb slibeskiven hos jem & fix.

Falke diamant slibeskive Ø110 mm t/sten og beton | jem & fix

Falke diamant slibeskive bruges på en vinkelsliber til slibning af beton, tegl og sten. Den har en diameter på 110 mm. Køb slibeskiven hos jem & fix.

Polere- & slibemaskiner – Jem & Fix

Slibe- og poleremaskiner – Stort udvalg | Køb til lavpris i jem & fix

Stort udvalg af slibe- og poleremaskiner hos jem & fix. Maskiner til både større og mindre slibe- og pudseopgaver. Altid lavpris hos jem & fix.

Skæreskiver til skarpe priser – stort udvalg i jem & fix

Se det store udvalg af skæreskiver i jem & fix. Vi har skæreskiver til alle formål og alle materialer. Altid stort udvalg og billig levering.

Falke diamant turboklinge Ø230 mm – Jem & Fix

Falke diamant turboklinge Ø230 mm | jem & fix

Falke diamant turboklinge bruges til tørskæring i fx sten og granit. Giver et flot snit. Diameter på 230 mm. Køb klingen hos jem & fix.

Betonsliber: Sådan sliber du beton – Gør Det Selv

Betonsliber: Sådan sliber du beton | Gør Det Selv

Når du skal slibe en overflade af beton, kan du leje en egentlig betonsliber. Men der findes også en nemmere metode med vinkelsliber og slibekop!

Diamant slibekop Ø125 mm – Harald Nyborg

Diamant slibekop Ø125 mm

Diamantslibekop til finslibning af beton, natursten og lignende materialer samt nivellering og afslibning af mørtel, farve og

Køb skære- og slibeskiver til billige priser – Harald Nyborg

Slibeskiver og skæreskiver | Køb skære- og slibeskiver til billige priser

Køb alt i skæreskiver og slibeskiver til bl.a. vinkelslibere hos Harald Nyborg. Køb slibeskiver og skæreskiver fra Mikita, Sonnenflex, Mitsutomo m.fl.

Metabo diamant slibekop beton professional Ø125mm

Metabo diamant slibekop beton professional Ø125mm | BAUHAUS

Ydedygtig diamantkopskive fra Metabo.Slibekoppen er især velegnet til afslibning af tykke betonlag, nivellering af beton, forberedelse af gulve, fjernelse af støberester på beton, afslibning af hårdt cement-, kalk-cement-puds, hårde afretningslag til niv

Keywords: slibekop beton jem og fix, slibekop jem og fix, betonsliber til vinkelsliber jem og fix, betonsliber jem og fix