Ledningssamler jem og fix

Kabelsamler – Jem & Fix

Kabelsamler

Fortvivl ikke – i jem & fix har vi masser af artikler til elophæng og -fastgørelse, der hjælper dig med at få styr på uophængte lamper og vildfarne …

1,5 m x Ø 20 mm.

Kroge, kabelclips og kanaler – Elophæng & -fastgørelse

Kroge, kabelclips og kanaler – find det hele her | jem & fix

I jem & fix har vi kabler og ledninger til stort set alle elektriske formål, og vores kabler og ledninger fås i mange forskellige mål og farver.

Stort udvalg af tilbehør til lamper og fastgørelse af el hos jem & fix. Bestil dine varer online og få leveret direkte til døren.

Samlemuffer dobbelt 6 stk. | Billigst i jem & fix

I jem & fix har vi et stort udvalg af diverse elartikler og tilbehør som fx kabler, stik og dåser, samt sikringer og stikpropper. Se nærmere på udvalget af …

6 stk. dobbelte samlemuffer. Se det store udvalg af elektronik i din lokale jem & fix, eller kig forbi vores hjemmeside

Kabler & ledninger – kæmpe udvalg hos jem & fix

I jem & fix har vi alt, du skal bruge til dine el-installationer, lige fra kabler og ledninger, til dåser, stikkontakter og afbrydere.

Samlemuffe skrueløs 3 x 2,5 mm² – 20 stk. – Jem & Fix

Samlemuffe skrueløs 3 x 2,5 mm² – 20 stk. | jem & fix

Samlemuffe til samling af ledninger. Anvendes til 0,08-4 mm² (blød leder) og 0,08-2,5 mm² (fast leder). Til 400V. Der er 20 stk. i en pakke, og de er skrueløse. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Køb dem her hos jem & fix.

Samleboks til udendørs elartikler – Jem & Fix

Samleboks til udendørs elartikler | jem & fix

Samleboks til udendørs elartikler. Samleboksen er vandtæt og kan bruges til samling af stikdåser, døgnure og transformere. Ideel til julebelysning og med 5 indgange. Køb den her hos jem & fix.

Samlemuffe 10 mm² dobbelt – 10 stk. – Jem & Fix

Samlemuffe 10 mm² dobbelt – 10 stk. | jem & fix

Dobbelt samlemuffe til at samle ledninger, og denne bruges til at samle fast og blød leder, eller hvor enkelt samlemuffe ikke er tilstrækkelig. Til 10 mm² og 400V. Køb den her hos jem & fix.

El-artikler – stort sortiment og billige priser – Jem & Fix

El-artikler – stort sortiment og billige priser | jem & fix

Stort udvalg af el-artikler som fx alarmer, batterier, dørklokker, kabler, ophæng, sikringer. Køb online eller i din lokale jem & fix

Krympeflex 80 stk. | Billigst i jem & fix

80 stk. krympeflex i assorterede størrelser og farver. Se det store udvalg af elektronik i din lokale jem & fix, eller kig forbi vores hjemmeside

Samlemuffe 2,5/4,0mm² – 25 stk. – Jem & Fix

Samlemuffe 2,5/4,0mm² – 25 stk. | jem & fix

Samlemuffe til samling af ledninger. Anvendes til 1,5-2,5 mm² (fast leder) og 4 mm² (blød). Til 450V. Der er 25 stk. i en pakke. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Køb dem her hos jem & fix.

Keywords: ledningssamler jem og fix