Ikea trådkurv

Opbevaring med trådkurve – IKEA

Opbevaring med trådkurve – IKEA

KONSTRUERA Trådkurv, 25 cm Er der rod i garderobeskabet? Måske kan en eller flere trådkurve hjælpe dig med at udnytte pladsen bedre, så du både kan holde …

Du har altid det fulde overblik, når du vælger opbevaring med trådkurve. Se udvalget her.

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 60×55 cm

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 60×55 cm – IKEA

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 60×55 cm. Tøj og tekstiler holder sig friske i længere tid, fordi luften kan cirkulere igennem tråd- og netkurvene. Trådkurven er letløbende og har et skuffestop, der holder den på plads.

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 60×40 cm

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 60×40 cm – IKEA

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 60×40 cm HJÄLPA indretning er designet, så du kan skræddersy pladsen i PLATSA opbevaringsløsning indvendigt. Stænger, kurve, kroge og hylder udnytter pladsen optimalt og holder orden i dine ting.

UTRUSTA Trådkurv, 60 cm – IKEA

UTRUSTA Trådkurv, 60 cm. Det bedste ved denne trådkurv er, at du kan se, hvad der er i den, også højt oppe i et skab. Praktisk til tekstiler, fordi luften kan cirkulere – og genial til gryder og pander, så de ikke laver grimme pletter på hylden.

HJÄLPA Trådkurv, hvid, 60×40 cm – IKEA

HJÄLPA Trådkurv, hvid, 60×40 cm HJÄLPA indretning er designet, så du kan skræddersy pladsen i PLATSA opbevaringsløsning indvendigt. Stænger, kurve, kroge og hylder udnytter pladsen optimalt og holder orden i dine ting. Trådkurven er letløbende og har et skuffestop, der holder den på plads.

JONAXEL Trådkurv, hvid, 50x51x15 cm – IKEA

JONAXEL Trådkurv, hvid, 50x51x15 cm. Det kan være svært at holde orden i dine ting. Med JONAXEL opbevaringssystem kan du udnytte pladsen på en smartere måde.

UTRUSTA Trådkurv, 40 cm – IKEA

UTRUSTA Trådkurv, 40 cm. Det bedste ved denne trådkurv er, at du kan se, hvad der er i den, også højt oppe i et skab. Praktisk til tekstiler, fordi luften kan cirkulere – og genial til gryder og pander, så de ikke laver grimme pletter på hylden.

KONSTRUERA Trådkurv, 25 cm – IKEA

KONSTRUERA Trådkurv, 25 cm Er der rod i garderobeskabet? Måske kan en eller flere trådkurve hjælpe dig med at udnytte pladsen bedre, så du både kan holde orden i tøj og legetøj. Tøj og tekstiler bliver ved med at være friske i lang tid, fordi luften kan cirkulere igennem trådnettet.

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 80×55 cm

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 80×55 cm – IKEA

HJÄLPA Trådkurv med udtræksskinne, hvid, 80×55 cm. Tøj og tekstiler holder sig friske i længere tid, fordi luften kan cirkulere igennem tråd- og netkurvene. Trådkurven er letløbende og har et skuffestop, der holder den på plads.

Keywords: ikea trådkurv, trådkurve til skabe ikea, trådkurv med låg ikea, trådkurv til væg ikea