Ikea ting

Små ting til en overkommelig pris gør en stor forskel – IKEA

Få overblik over hele IKEA sortimentet af produkter. Alt fra sminkeborde til komplette moderne køkkener. Find det produkt der passer dig og se lagerstatus …

Det er ofte kun et spørgsmål om organisering, hvis du vil forvandle frustrerende rod til inspirerende udstillinger. Vi har fantastiske tips til enhver krog af dit hjem. Se dem her!

Produkter – søg efter produkter. Få et komplet overblik her – IKEA

Produkter – søg efter produkter. Få et komplet overblik her – IKEA

Nye ting til dine vægge eller piedestaler. Nogle genstande er dekorative, mens andre er funktionelle – men alle tingene er kreative og opfindsomme.

Få overblik over hele IKEA sortimentet af produkter. Alt fra sminkeborde til komplette moderne køkkener. Find det produkt der passer dig og se lagerstatus online og i varehuset.

Dekoration – skab dit personlige hjem – IKEA

Dekoration – skab dit personlige hjem – IKEA

IKEA har alt til dit hjem – til lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde inspiration til dit nye køkken, opdage smarte løsninger …

Se alt i boligtilbehør bl.a. rammer, lys, planter, skåle og spejle til lave priser. Se hele udvalget her og skab hygge.

IKEA: Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet

Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet – IKEA

En person i en gul trøje holder en IKEA 365+ glaskrukke med låg, der. En person holder en flaskeformet KORKEN krukke med åbent låg. Flasken er fyldt med …

IKEA har alt til dit hjem – til lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde inspiration til dit nye køkken, opdage smarte løsninger til dit hjem eller udforske nye produkter.

Inspiration & idéer til boligindretning i dit hjem. – IKEA

KUGGIS kasserne i plast, passer til alle dine små ting, der skal ud af syne og struktureres lidt. Lige nu får IKEA Family medlemmer 20% rabat på hele KUGGIS …

Leder du efter inspiration, smarte idéer og gode produkter til alle hjørner af dit hjem? Vi har alle møblerne du kunne mangle, og viden til at se hvordan du får den bedste boligindretning til dit hjem. Tid til at nyde en bedre hverdag i alle rum i dit hjem.

Værelse med plads til små teenagere og personlig stil – IKEA

… godt humør på ethvert babyværelse – og skaber også et praktisk gemmested for de nødvendige ting som f.eks. bleer, sutter, vådservietter og legetøj.

Når du er teenager eller lidt yngre, kan det være svært at finde din plads i hjemmet. Vi har heldigvis tips til både funktionalitet og stil på dit værelse.

Køkkenudstyr til lave priser og alt til borddækning – IKEA

Køkkenudstyr til lave priser og alt til borddækning – IKEA

Kæmpe udvalg af køkkenudstyr og service, glas, bestik m.m. til borddækningen. Høj kvalitet til lave priser. Se her

Småopbevaring – Få styr på stort og småt på ingen tid – IKEA

Småopbevaring – Få styr på stort og småt på ingen tid – IKEA

Med småopbevaring har du altid et sted at gemme bl.a. kabler, cremer, papirer og tøj væk. Se mulighederne her.

Babyprodukter – Find babyting til babyværelset her – IKEA

Babyprodukter – Find babyting til babyværelset her – IKEA

Se vores store udvalg af babyprodukter. Alt du behøver til babyværelset fra legetøj og tekstiler til tremmesenge og opbevaringssystemer. Find babyting her.

Keywords: ikea ting